Päänlämmitin on syksyinen siksi että se on ollut käytössäni jo marraskuun lopusta alkaen. Vihdoinkin pääkopalleni on löytynyt sopivan  mallinen pipo! Kuvassa se on perheen nuoren miehen tyttöystävän päässä.

Wurm Sandnes Alpakka_1410b>

Malli Wurm
Lanka Sandnes Alpakka
Menekki 80 g
Puikot 3,5 mm ja 4,0 mm pyöröpuikot

Sain marraskuun alussa jonkinlaisen siivousvimman ja aloin syynätä villavaatevarastoani. Tämä huivi pisti siellä silmään, ei siitä syystä että sitä ei olisi käytetty, vaan siitä syystä että olin lähes joka käyttökerralla ollut siihen jollain tavalla tyytymätön. Se oli joko liian pitkä, liian leveä, liian lerppa tai liian karvainen. Päätin päästää itseni kärsimyksistä ja purin huivin. Tällä kertaa maltoin pestä langat, joten neulottavaksi tuli suoraa ja sileää alpakkalankaa, jota oli ilo neuloa. Otin piponalun mukaan viikon opiskelureissulle ja sainkin sen jo toisena iltana valmiiksi. Niinpä se menikin sitten suoraan käyttöön, koska oli parempi kuin mikään aikaisemmin neulomani pipo.

Wurm Sandnes Alpakka_1409b

Wurm on niin mukava pipomalli että se näyttää istuvan kaikkiin päihin mihin olemme sitä kokeilleet. Tämän neidon poninhäntäkin piiloutuu pipon sisään ihan luonnikkaasti. Voi olla että saan tällaisen vielä monen värisenä!