Kuului eilen elämäntoverin suusta kun hypistelin tällaista sukkanurkkauksessani. Sukkahan tämä, mutisin poissaolevana. Tekeillä on

90379.jpg

 Wyvern Woman's Sock Nalle-langasta 3 mm Prym-bambusukkapuikolla. Olin ensin ajatellut Ullan Saunasukkia tästä langasta, mutta sitten menetin sydämeni tälle pikku hirviölle.

90383.jpg

Sukan kuvio muistuttaa erehdyttävästi lohikäärmeen jalkasuomuja...

90378.jpg

Mallia piti hieman soveltaa. En jaksanut perehtyä provisional castiin joten etsin kätköistäni Ullan Lyyrasukkaohjeen ja tein kärjen sen ohjeen mukaan. Kantapääksi tein ihan tavallisen kulmikkaan version vahventamattomana, mutta koska en onnistunut satuttamaan kantapäätä oikeaan kohtaan, jouduin purkamaan sen ja myös yhden ylimääräisen mallikerran. Ajattelin sitten panostaa samalla laatuun ja etsin Ullan tiimalasikantapään ohjeen ja pyöräytin sellaisen. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta sitä tämä ei ole ollut. Jo mallikerta on minun kananmuistilleni melko haasteellinen, eli virheiden takia on pitänyt purkaa melko monta kertaa. Eikä tuo tiimalasikantapääkään ihan tuskitta vielä suju, melkoinen reikä jäi. Mutta aina sitä vaan viisastuu näissä jutuissa, kun jääräpäisesti vain purkaa ja aloittaa uudestaan. Tekemällä nämä asiat vain oppii.

90391.jpg

Vaikka malli on hurmaava ja langan väri ihan syötävä, ikävä on kuitenkin tätä projektia, joka on nyt "prässäystä" vailla. Tuntuu varsin karhealta tuo Nalle Opalin jälkeen. Omat komplikaationsa tulee myös 3 mm puikoista jotka tuntuvat ihan haloilta.

90380.jpg