En tarkoita tämän villapaidan neulomista, vaan tuon kuvan liittämistä!

1239695312_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli Climbing vines (Interweave Knits Winter 2008)
Lanka Adriafil New Zealand (Secret Woolin alesta) 75 % villaa, 25 % akryylia, 200m / 100 g
Menekki 335 g
Puikot 4,0 ja 4,5 mm Addipyöröt

IE:llä se ei onnistunut ollenkaan, joten aukaisin suurta vastenmielisyyttä tuntien Mozzarella Mozilla Firefoxin, joka näyttää kaiken ihan himmeästi ja hitaasti. Kuvan skaalaus ei toiminut sielläkään, joten tämä ainokainen on sellaisesta megan möhkäleestä pienennetty käsin täällä Vuodatuksen editorissa. Plääh. Toivottavasti en poistanut liian monta joulunseudun aikaan kertynyttä senttiä vyötäröltä.

Varasin puseroon lankaa 500 g, mikä osoittautui todella reiluksi arvioksi. New Zealand näytti ensin akryylihötöltä, mutta tuntuu ja käyttäytyy kuitenkin ihan kuin kunnon villa konsanaan. Se on henkäyksenkevyttä ja pehmoista.

Tuossa paidassa voisi olla hitusen enemmänkin väljyyttä. Harhaudun aina tekemään IK:n malleista 38" koon, jos seuraava on 42", jota pidän telttakokona kun mallailen mittanauhaa ympärilleni (kyllähän se neule joustaa...). Sitten alan haaveilemaan järkevästä ruokavaliosta ja lisäliikunnasta ja laitan puseron kaapin perälle homehtumaan. Eilen kävinkin pitkästä aikaa uimassa. Polskuttelin rintsikkaa 2 km ja sain ennestään jumittuneen yläselkäni suorastaan kipeäksi. Ibumax ja nikamien niksauttelu tepsivät ja tänään ovat kipeinä vain lonkan koukistajat ja reiden lähentäjät, sillä tavalla kivasti.

Toivottavasti Vuodatuksen uusi versio pääsee pian lastentaudeistaan. Jos eivät muutokset (noin yleensä) aina viekään asioita parempaan suuntaan, yleensä niihin silti tottuu. Yritän olla kärsivällinen näidenkin muutosten aikana, mutta välillä se koettelee hermoja. Kuten tänään. Esikatselu olisi ihan kiva. Opin taas myös jotain uutta kompuuttereista. Aina kannattaa kokeilla toista selainta jos ei homma toimi. Olen sen tiennyt kyllä aikaisemminkin, mutta näin konkreettisesti se ei ole ennen kohdalle osunut.