400555.jpgEdit. lisäsin vielä pikkukuvan palmikoista

Viikko vierähti nopeasti näiden sukkien parissa. Pyhät vietin hyvin pitkälti kauhan varressa, sillä meitä oli 12 hengen poppoo koolla. Jokunen neuletuokio mahtui väliin, mutta vasta eilisiltana sain sellaisen neulevauhdin päälle että sain tehtyä vihoviimeiset palmikonkierrot.

509403.jpg

Malli Knittyn Cable net
Lanka Schoeller+Stahl Fortissima Socka (210 m / 50 g), väri 1093
Menekki 82 g
Puikot 2 mm bambusukkapuikot

Kun baijerilaiset ja Pomatomus oli tehty, ajattelin kärsivällisyyteni jo kehittyneen sen verran että Cable net on helppo nakki... turha toivo. Lukemattomia väärinpäin kierrettyjä palmikoita, pöh. Kukapa niitä niin tarkkaan katsoo?

Vain yksi puikko katkesi, ja sekin toisen sukan viimeisissä kärkikavennuksissa. Sain kuuden sentin mittaisen palmikkopuikon ja jäljelle jäi vielä ihan kelvollisen mittainen puikonjämä. Kohta minulla on 5 kappaleen setti sekä pitkiä kieroja että lyhyitä suoria 2 mm bambupuikkoja...

Lanka ei ole aivan yhtä hyvää kuin suuresti ihailemani Opal (miksiköhän en koskaan osta yksiväristä Opalia?) ja Step, mutta rispaantumismielessä paljon parempaa kuin Regia. Edellä mainitut palmikko- ja pitsisukat tein Regian langoista ja tuskailin usein pörröytyneen silmukan kanssa. Nyt niitä oli huomattavasti vähemmän. Vaikka pinkki ei varsinaisesti kuulu lempiväreihini, saatan ehkä muuttaa mieltäni jotta voin käyttää näitä sukkia...

509404.jpg

Seuraavaksi pääsee puikoille Opal In Variation Nach Hundertwassers Werk 650 Der Blaue Mond ja luultavasti Jaywalkerin muodossa. Starttaamme aamulla kohti keväistä Pietaria, jonne on matkaa noin 500 km. Linja-autossa on aikaa tikutella. Mikäli niin onnettomasti pääsisi käymään että Jaywalkerit valmistuvat matkan aikana niin varalle täytyy ottaa yksi kerä Steppiä.