Nyt on Sukkalandia taas nimensä veroinen, ainakin sillä perusteella että on neulottu uudet sukat.

128978.jpg

Malli Tropicana, MagKnits. Lanka Sisu Fantasy väri 9367, puikot 2½ mm Clover bambu. Menekki 77 g. Kärki poikkeaa ohjeesta. Ohjeen mukaan tehtynä siihen olisi tullut pitempi matka sileää neuletta, joka ei mielestäni ole yhtä nättiä kuin tuo kuvio.

Loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen malli neuloa, eikä kovin yksitoikkoinenkaan. Ainoa asia joka hetkittäin tuntui hankalalta oli tuo jako kolmelle puikolle siten, että kahdella puikolla on 22 silmukkaa ja yhdellä 11. Tosin kolmella kierroksella neljästä nuo luvut ovat 34 ja 17... siis 85 silmukkaa kaiken kaikkiaan.

Tiheys taitaa olla minulla hieman liian suuri, sillä teräosa on hieman kapean oloinen. Kuinka se juuri meneekin niin että otan liian ohuen langan ja/tai liian ohuet puikot juuri niihin sukkiin, joihin tulee tiimalasikantapää. Se tuntuu vaativan väljän teräosan, koska kantapää on niin pieni pussukka muuten  tasapaksussa tuubissa.

Nämä sukat jäivät ääliökirjavan lankansa ja hieman ahtaan toteutuksen vuoksi omaan käyttöön, eli eivät siis jää lahjasukkapinoon. Ovat oikein sopivat hiihtimet koleahkoon kesäpäivään sisätiloissa. Tavallisesti olen aina jonkinlaiset jalkineet jalassa sisälläkin. Oikein mukavalta tuntuvat.