Tämä kesä näyttää olevan ihan uskomattoman kuuma. Viime päivät ovatkin kuluneet mukavasti hyvän kirjallisuuden parissa viileässä olohuoneessa. Vähemmän on tullut neulottua, mutta jonkin verran kuitenkin.

Malli Angler's Loop
Lanka Lorna's Laces Shepherd Sock Charcoal
Menekki 75 g
Puikot 2,25 mm 120 cm KnitPro-pyörö

Jo toinen kerta kun neuloin sukat pyöröpuikoilla ja entistä paremmin sujui, etenkin kun ei tarvinnut raidoittaa! Erityisen mukava tämä menetelmä on myös siitä syystä, että sovittaminen on todella helppoa, voi jopa sovittaa molempia sukkia samaan aikaan.

Kuvan mukaan kyseessä olisivat ruskeat sukat, mutta kamerani oli hieman sokea (lue: en osannut käyttää)  tummanharmaalle. Ohje oli helppolukuinen, mutta kaavion symbolit taas hieman omintakeiset. Merkillistä on mielestäni myös se, että kokonaista palmikkokuviota ei ole ohjeeseen laitettu, vaikka se on kokonaisuudessaan melko suuri ja näyttävä kuvio.

Eilistä hellettä hetkeksi viilentävä ukkonen oli vyörymässä kohti ja pimensi taivaan, ja silloinhan se innokas sukkien kuvaaja rientää kameroineen ulos! Kuivana kuitenkin selvittiin!

En neuloessani voinut olla sataprosenttisen varma olinko tulkinnut kaaviota oikein, mutta jälkeenpäin huomasin että pyöräilevän neulojan (!) blogissa on kuva myös suoraan takaa. Oikeinhan se näytti menneen.  

Koska helle on piinannut ihan olan takaa, olen enimmäkseen nautiskellut olostani ilmastoidussa olohuoneessamme hyvää luettavaa nenän edessä. Tämänkesäisessä dekkariputkessa ei ollutkaan yhtään hömppää, vaan päinvastoin ihan laatuluettavaa. Erityisesti miellyin Kjell Westön kirjaan. Jos helteet vielä pitkään jatkuvat, minulta pian loppuvat kirjat!