Omistin tähän mennessä vain yhdet polvipituiset villasukat. Nyt minulla on kahdet.

Raitapolvarit 001b

Malli Varressa 72 s ka  nilkassa 64 s. Raidat 3 krs,  ranskalainen kantapää ja nauhakavennus. Koko 38.
Lanka
Novita Nalle tummanharmaa ja Nalle Aloe Vera musta ja valkea
Menekki 139 g yhteensä.
Puikot KnitPro 2,75 mm

Polvisukkien tarve ilmeni syksyllä kun kävin spinningtunneilla pyöräillen. Vaikka matkaa suuntaansa on vain kilometri, alkoivat sääreni palella capripituisten pyöräilyhousujen ja päällyshousujen kanssa. Polvisukat auttoivat viluun, mutta pinkki-vihreä väri ei oikein istunut mustanpuhuvaan urheilueleganssiini. Kun kaupat aukesivat joulunpyhien jälkeen marssin ostamaan valkoista Nallea ja pistin töpinäksi.

Harmi vaan että käytin noita paksumpia puikkoja, sillä käsialani on löystynyt ja nämä sukat tuntuvat valuvan ellei niitä vedä esimerkiksi kalsarinlahkeen päälle. Siinä käytössä johon nämä neuloin ei niitä lahkeita ole, mutta eivät ne sentään nilkkaan asti valu, joten eiköhän noilla pärjäillä.

Raitapolvarit 004b

Minimoin lankojen päättelyn neulomalla joka toisen raidan harmaalla, jolloin musta ja valkoinen ikäänkuin kelluvat harmaalla pohjalla. Harmaata en katkaissut laisinkaan ja mustan ja valkeankin päättelin sitä mukaa kun pätkiä syntyi. Värien vaihtumiskohta on takana ja jalkapohjassa, joten vasemman ja oikean sukan välillä ei ole eroa.

Joulukuusesta emme päässeet eroon vielä loppiasena kiireiden ja flunssassa kärvistelyn vuoksi. Vasta lauantaina tuo ikävä puuha saatiin suoritettua ja neulaset imuroitua. Sukat neuloin jo ennen vuodenvaihdetta.