Varoitus niille jotka ovat jo tarpeeksi nähneet Paraphernalioita. Niitä on taas tullut tehtyä.

Malli Paraphernalia, koko 39
Lanka Sandnes Sisu
Menekki noin 80g
Puikot 2,25 mm Knitpicksit

Kovin tylsäksi käy tämä minun sukkavalikoimani, mutta ei voi muuta kuin valittaa ja neuloa. Nämä sukat saa juhannuksen aikaan syntymäpäiväänsä juhliva ystävä. Vaikka neulon edelleen joka päivä, en jaksa panostaa uusien ihanien mallien ja lankojen etsimiseen. Päässäni pyörivät reseptit, lenkkeily ja polkupyörät. Ohuet sukkalangat ovat kutakuinkin lopussa, ja uusia lankoja pitäisi pikkuhiljaa ruveta hankkimaan. Enpä olisi pari vuotta sitten uskonut että valittelen vielä lankojen puutetta.
Malli Paraphernalia, koko 39
Lanka Austermann Step
Menekki noin 80 g
Puikot 2,25 mm Knitpicksit

Nämä puolestaan sai pari viikkoa sitten syntymäpäiväänsä juhlinut sisareni. Kuva on räppäisty häthätää kiireessä ennen postipakettiin kääräisyä. Mustan langan neulominen alkaa taas olla ihan mukavaa. Valoa riittää päivän ja alkuillan mittaan niin paljon että loppuillan tihrustelu ei rasita silmiä ollenkaan niin paljon kuin talven pimeimpinä viikkoina.
Perheen tytär (melkein 16 v) lähtee heti koulun loputtua seurakunnan bussimatkalle Keski-Eurooppaan kahdeksi viikoksi. Viime kesästä alkaen nuoret ovat keränneet rahaa matkaa varten pitämällä myyjäisiä ja myymällä mm. WC- ja talouspaperia ja sukkia (ihan tehdastekoisia). Meillä tuoksuivat usein ihanat leivonnaiset kotiin tullessa, mutta tyhjän nieleskelyksihän se sitten melkein aina meni. Herkut pakattiin pusseihin ja vietiin myyjäispöytään. Kuvassa on ihanaisia vaniljawienereitä viimeisiin myyjäisiin lähdössä.

Kevennysprojektini onnistui aivan nappiin. Asetin itselleni tavoitteeksi 11 kilon karistamisen 20 viikossa, ja sataa grammaa vaille tuo tavoite toteutuikin. Koska homma sujui kuin tanssi (kävin siis tanssimassa kolme kertaa viikossa koko talven), päätin jatkaa vielä muutaman kilon. Samalla yritän opetella säännöstelemään syömisiäni siten että tarvetta uusiin pudotusurakoihin ei tulisi. On tässä jojoiltu jo ihan riittävästi.