339847.jpg

Malli Saartje
Lanka Istex Lett-Lopi (musta) ja Noro Kureyonin jämiä
Menekki 81 g (Lopia lähes 50 g, Noroa loput)
Puikot 5 mm bambusukkikset

Tähän malliin törmäsin ensin jossain suomalaisessa neuleblogissa (jota en nyt sitten millään löydä) ja sitten tässä ruotsalaisessa, joka löytyi Project Spectrumin osanottajalistalta. Sieltä sain linkin Saartjen blogiin.

Neuloin aloituksen ja oikeat kerrokset Lopilla, ja nurjat, esille tulevat kerrokset Kureyonilla. Minusta tuntui heti alkuunsa että piposta tulee löysä, mikä pitikin paikkansa. Suuremmin mietiskelemättä Lopin huopuvuutta nakkasin laitoksen    40° C hienopesuun, jonne oli juuri menossa sukkalasti ja yhdet huopalapaset.  Tiesin nimittäin, että Kureyon ei vielä kovasti hätkähdä tuosta käsittelystä.

Koneesta tultuaan pipo olikin ihan sopivan oloinen, mutta aamulla kun ruuvasin sen päähän työmatkaa varten huomasin että se oli vielä hitusen kutistunut. Ihan siinä ja siinä voiko sanoa että pikkuisen kiristi... Illalla tarjoan sille höyrysilitysrautaa!

Tuo valokuvamalli oli muuten paras tähänastisista, mutta pää hänellä on kyllä hieman pieni ja omituisen muotoinen (kyseessä on Neiti 8 v:n meikkipää). Kaunis piposeni on ihan epämuodostuneen näköinen. Muotoiltavuus tosin on tämän pipon jippo. Se venyy pituussuunnassa, joten sen voi asetella myös tonttulakin muotoon. Ja se on lämmin!