Tässä toinen huivi joka on jo kutakuinkin kaikilla. Minulta sekin puuttui, vaan ei puutu enää.

Revontuli mustavalkea 005b

Malli Revontuli
Lanka Aade Lõng liukuvärjätty
Menekki n. 150 g
Puikot 5,5 mm KnitPro 120 pyörö

Oi miten mukava malli tämä onkaan! Revontulen suurta suosiota en enää ihmettele laisinkaan, niin mukaansatempaavaa ja palkitsevaa sen neulominen on, ja kaupan päälle tulee vielä kaunis huivi!

Revontuli mustavalkea 004c

Minä kehitin tämän neulomiseen sellaisen tempon, että teinitytär hieraisi silmiään ja kysyi missä välissä tuo ilmestyi tuohon sohvanselkämykselle, vaikka on tottunut näkemään minut samassa tuolissa neule kourassa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Jos jostain syystä, esimerkiksi sairauden vuoksi, en pysty neulomaan ja makaan vaikka viereisellä sohvalla, luulee tytär etten ole lainkaan kotona...

Suuresta neulomisinnosta ja -vauhdista johtunee sekin, että unohdin huivin loppupuolelta pari reikäriviä ihan tykkänään. Eipä taida haitata lopputulosta laisinkaan.

Revontuli mustavalkea 007b

Koska pingotusalustani on edelleen tietymättömissä, vähän-niinkuin-pingotin huivin sohvan selkämyksessä muutamalla nuppineulalla ja kostutin suihkepullolla. Vähän-niinkuin-pingottaessani totesin että tämä liehuke ei kyllä olisi sopinutkaan siihen pingotusalustaan, joten jäin kaipaamaan vain paria rasiaa nuppineuloja ja purkillista T-neuloja sen pingotusalustan kantokassin taskusta.