Tasaraitaa vaan putkahtelee puikoilta tasaiseen tahtiin. Mikähän näissä tasaraidoissa niin viehättää silmää?
 

Malli Oma, 64 s, 3o1n, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 38
Lanka Austermann Step musta ja violetti
Menekki Yhteensä 77 g
Puikot 2,25 mm KnitPicksit

Neuloin näitä sukkia viime viikolla paukkupakkasilla, mutta kuvaamaan pääsin vasta tällä viikolla. Vesisade on liottanut kauniin lumikuorrutuksen pikku lumipalleroiksi. Toivottavasti huomenna saadaan lisää lunta . Nyt on ihan liian liukasta monen päivän vesisateen jäljiltä.

Neuleajatus ei nyt oikein kulje, koska aivoissa pyörii kaloriohjelma. Tuskaantuneena kiristäviin housuihin ja lyheneviin T-paitoihin paukautin liittyä Keventäjiin "ilmaisen" mp3-soittimen houkuttelemana. Hieman yli viikko kalorien laskua on pudottanut painosta yhden kilon ja tehnyt taas painonhallinasta niin yksinkertaisen asian, etten voi kertakaikkiaan ymmärtää miten olen saanut ympärilleni kerättyä noin kolme uutta kiloa joka vuosi. Olen pudottanut painoa ennenkin, neljä vuotta sitten aloin projektin jossa karistin yli 20 rasvakiloa. Sitä ennen olin jo Painonvartijoiden kunniajäsen. (Mitä ihmettä, minäkö jojo?) Luulin viime kerran olevan viimeinen kerta kun laihdutan, muuta niin se vain oli otettava taas (tomaattikeitto-)lusikka kauniiseen käteen.

Neulomista tämä uusi intressi ei ole vielä ryhtynyt haittaamaan, mutta netissä tulee useammin eksyttyä laihdutus- ja ravintoaiheisille sivuille kuin neuleblogeihin.