Edit: Kirkastin vähän hämärää kuvaa

96935.jpg

Vihdoinkin olen päässyt tyydyttämään pinkinneulomishimoani. Aina oikein neulottu Wool-nuttu kokoa 60 cm on viimeistelyä vailla ja 1o1n neulotut Wool-neliraitahousut, myös kokoa 60 cm ovat jo yli puolen välin. Molemmat 3½ mm pyöröpuikolla. Nuttu on Woolin vyötteessä olevalla ohjeella ja housut sekoitus paria kolmea uutta ja vanhaa ohjetta. Lavatansseissakin tuli lauantaina käytyä, joten rentoutuspuolikin on nyt hyvin hoidettu. Melko monta hyvää neulontatuntia siinä kyllä meni... mutta ei taatusti hukkaan.

Korissa on myös pari aikaisemmin esittelemätöntä työtä. Legs-pupu on neulottu Huopasesta 6 mm Inox-muovisukkapuikoilla ja pesty pari kertaa 60° kirjopesussa. Neiti 11 Vee on kirjaillut kasvot ja toisen korvan ompelulangalla. Toinen korva vielä odottaa kiireisen neidin käsittelyä. Huhupuheiden mukaan Neiti 13 Vee on suunnitellut häntätupsun valmistusta...

Kaulaliina on 1o1n-ribbiä Opal Acapulcosta 2½ mm Clover-bambusukkapuikoilla. Siitä tuli pupun käyttöön ehkä hieman pitkä, mutta en millään malttanut lopettaa neulomista koska lanka on niin ihanaa. Olenkin tilannut sitä lisää Sinisestä Kurjesta.