Ihana auringonpaiste! Lumimyrskyn jäljiltä joka paikka on puhtaan lumen peitossa ja aurinko pääsee oikeuksiinsa. Ranne ei ole nyrjähtänyt, vaan tuossa pullottavassa kohdassa on rannekello.

2089877.jpg

Malli Knotty Gloves
Lanka Hjerte Garn Alpaca Silk, musta (60 % alpakkaa, 30 % merinovillaa, 10 % silkkiä), 50 g = 165 m
Menekki 65 g
Puikot 2,5 mm ruusupuiset sukkikset

Huikaisevan ihan lanka tuo Alpaca Silk! Liukasta kuin mikä. Taas iski se tutun ohjeen syndrooma. Luulin muistavani ohjeen hyvin, vaan enpä muistanutkaan, että ribbiä ei tehdä kämmenpuolelle koko kuvion matkalta. En jaksanut purkaa kuviota, vaan pudottelin liiat nurjat alaspäin toistakymmentä kerrosta ja poimin ne virkkuukoukulla takaisin oikeina. Hullunhommaa, mutta tulipa tehtyä.

Liukas lanka päästi aika helposti myös tahattomia silmäpakoja, ja jossain tällaisen poimintayrityksessä myös napsahti yksi ruusupuupuikko poikki. Onneksi neljälläkin pärjää kohtalaisesti, ja katkenneesta saa vielä lisäksi noin 15-senttisen puikon.

2089919.jpg

En päässyt takaovelta kahlaamatta umpihangessa hyvään kuvauspaikkaan, jossa olisin saanut kameran tuettua, joten toisen käsineen olemassaolo on todistettava erillisellä kuvalla. Ihan vaan vasemmalla kädellä otin!

2089940.jpg

Ihana aurinko ei hohtanut pelkästään puhtailla hangilla. Nuo kädenjäljet ovat alle metrin korkeudessa ja kuuluvat mieluisalle pikkuvieraalle. Ne rupesivat vain hymyilyttämään, eikä tullut mieleenkään pyyhkiä niitä heti pois!