Näiden sukkien kanssa oli todellisia vaikeuksia vasta valmistumisen jälkeen. Kuva ei suostunut tässä uudessa Vuodatuksen versiossa siirtymään kirjoitukseen sitten millään ilveellä.

Malli Oma. 56 s, 3o 1n, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus, koko 38.
Lanka Lorna's Laces Shepherd Sock
Menekki 69 g
Puikot 2,25 mm KnitPicksit

Sukat on jo testattu käytössä ja osoittautuneet hyviksi. Neuloin aiemmin  itselleni sukat 64 silmukalla, mutta nyttemmin olen siirtymässä pienempään silmukkamäärään. Käsialani on ilmeisesti löysentynyt viime aikoina, sillä useat valmistuneet sukkani ovat olleet hieman löysiä huolimatta siitä että lanka ja puikot ovat olleet samanvahvuisia kuin aiemmin.

60 silmukkaa lienee se ihan oikea määrä, mutta näihin sukkiin valitsin vielä pienemmän, koska värit kasautuivat 64 ja 60 silmukalla. Näin tiukkasovitteiset sukat voi neuloa vain itselleen, sillä jalkaterän pituutta ei voi määrittää sovittamatta. Neule on onneksi niin elastista, että puuttuvaa leveyttä voi jonkin verran kompensoida liialla pituudella. Pingottamattomina nämä sukat ovatkin hassun kapeat ja pitkulaiset, mutta tietysti vain sillä on merkitystä miten ne istuvat jalassa. Sen ne tekevät erinomaisen hyvin.

Ja mikä sitten oli niin vaikeaa kuvan liittämisessä? Ensin epäilin että Vuodatus ei vain pidä kuvan sisällöstä, koska kokeilin liittää kuvaa näistä sukista kahdella eri koneella, kahdella eri selaimella ja eri tavoin muokattuina, kuvasinkin ne kerran uudestaan. Aina sama tulos. Kuvagalleria mykistyi kun klikkasin Lorna's Laces -kuvaa, mutta sujautti kirjoitukseen ihan minkä tahansa muun kuvan.

Sunnuntain keskipäivän antikliimaksi oli monojen etsintä. Herra Sukkalandia siivosi komeroita jokunen viikko sitten ja muisti siirtäneensä mononsa johonkin "fiksumpaan paikkaan". Noiden monojen paikallistamisessa täytyi ilmeisesti käyttää jotain hienostuneempaa (tiedostamatonta) ongelmanratkaisutekniikkaa, koska välittömästi monojen löytymisen jälkeen (olivat muovipussissa eivätkä irrallaan) ymmärsin miksi en saanut tätä kuvaa liitettyä kirjoitukseen. Sehän oli vääränlaisessa paketissa. Sen tiedostonimessä oli heittomerkki ('), joka on jo vuosikausia ollut ihan kätevä ja luonnollinen merkki Windows-maailmassa, mutta ei kelpaa näköjään ihan joka paikassa. Poistin heittomerkin ja TADAA, kuva siirtyi kirjoitukseen. Ihmeellinen on tämä kompuutterimaailma.