Koska Uptown boot socksit olivat saajalleen liian piukat, annoin tilalle Primaverat. Nyt korvasin itseäni kohdanneen menetyksen ja neuloin itselleni uudet Primaverat.

1880616.jpg

Malli Primavera Socks
Lanka Trekking XXL väri 69 (420 m / 100g), 75 % villaa ja 25 % polyamidia
Menekki 70 g
Puikot 2,25 mm Knitpicksit

Primavera on mahdottoman helppo ja mukava ohje. Helppoudesta huolimatta neulominen ei ole missään mielessä tylsää ja tulos on todella mukavan näköinen. Näihin sukkiin meni vähemmän lankaa kuin edellisiin, mikä tarkoittanee sitä että tein niihin hiukan lyhyemmät varret. Pilvisen päivän päätteeksi napatussa kuvassa eivät värit pääse loistamaan aivan yhtä hyvin kuin kesäisessä otoksessa. Kyseessä on täsmälleen sama lanka!

1880669.jpg

Olen odotellut sukkakatastrofia jo jokin aikaa. Nyt se on kai sitten alkanut. Tänä aamuna ihmettelin omituista tuntua toisessa kantapäässäni. Ihan kuin kantapää olisi ajoittain tarttunut kenkään! Kääk! Ammottava reikä sukan kantapäässä! Jo toiset hajonneet sukat viikon sisällä. Käyttöikää tuli sukille nippa nappa puoli vuotta. Minulla tosin on noin 30 sukkaparia käytössä eivätkä nuo bambusukat olleet edes suosikkilistalla, joten kovin suurta kulutuskeston lisäystä ei tuo bambu todellakaan tuo sukkiin. Taidanpa unohtaa nyt kaikki langat joissa ei ole polyamidia.