Miksi ei sukkaputkesta kuulu tasaisesti "plop, plop"?

No siksi kun täällä on valmistumassa jotain vähän isompaa...

Omituisen muotoinen se on ja vähän utuinenkin... yön pimeydessä nappasin siitä kuvan. Siitä taitaakin tulla Sunrise Circle Jacket. Lanka on  Rowanspun Arania. Karoliina sai juuri omasa valmiiksi.

Kuten Karoliinakin mainitsi, lanka on melkoisen karheaa neulottavaa. Minulle se on ainakin sellainen tuttavuus etten ole aiemmin moista tavannut. Vetolujuus on olemattoman pieni, ja lanka on todella ilmavaa... vaikka onkin kovaa. Kaunista se on ainakin, ja kumma kyllä ei ainakaan vaikuta kutittavalta karheudestaan huolimatta.

Ohje on todella hyvin tehty, ainakin neulomisohje. En ole vielä pätkääkään murehtinut kokoamisohjetta. Ei kannata todellakaan jättää tekemättä siksi että ohje on pitkä. Siinä on nimittäin jokaiselle koolle omat rivittäiset ohjeet niiltä osin, kun ne eivät ole samoja joka koolle. Kokonaissilmukkamäärä mainitaan usein ja lisättyjen ja kavennettujen silmukoiden määrät mainitaan riveittäin. Tässä voi keskittyä nautinnolliseen neulomiseen eikä tarvitse laskeskella ja tuumailla kovin paljon.