Sukkalaatikkoinventaario paljasti karmivan tosiseikan: ohuita miesten sukkia ei löytynyt lainkaan! Yhdet sellaiset hyppäsivät puikoille samantien.

Ruskeat Fabelraitasukat 002b

Malli 72 s, 3o1n, raidat 3/3, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus, koko 43.
Lanka Drops Fabel kirjava 547 ja Drops Fabel musta 400
Menekki Yhteensä 95 g
Puikot 2,25 mm KnitPro sukkapuikot

Olen entistä enemmän mieltynyt neulomaan Fabelista. Se on tasalaatuista, kaunista, edullista ja siinä on paljon värejä. Raitalangat eivät ole liian räikeitä, mutta silti halusin vielä rauhoittaa näitä hillittyjä ja harmonisia värejä mustalla.

Joulustressi alkaa jo helpottaa, kiihtyäkseen taas lähempänä joulua. Huomaan että suurimmillaan se on vielä silloin kun kaikki lahja- ja leipomisasiat ovat suunnittelematta. Nyt minulla on jo pienet suunnitelmanpoikaset olemassa, ja heti on helpompi hengittää.

Viime viikon vietin lomautettuna, ja vaikka olin suunnitellut saattavani jouluvalmisteluja aimo harppauksen eteenpäin, en sitten saanutkaan paljon aikaiseksi vaan vietin pari ensimmäistä päivää pääasiassa sohvalla maaten ja huokaillen. Paistoin satsin pipareita ja loppuviikoksi ajoin viettämään laatuaikaa pojantyttären kanssa pariksi päiväksi.

Kiireisessä elämässä tarvitsee silloin tällöin tällaisia hengenvetohetkiä. Sohvalla makailu ja pitkien matkojen ajelu rauhassa itsekseen auttavat järjestämään ajatuksia ja antavat tilaa miettiä asioita rauhassa.

Viikko huipentui linnan juhlien seuraamiseen suklaan ja kynttilöiden seurassa. Taas riittää virtaa.