Lauantaina pääsin omistautumaan tälle hullutukselleni parin tunnin ajan oikein kunnolla. Ensin tutkin pari (en siis ollut omalla paikkakunnallani) lankakauppaa ja halpiskaupan ja sitten suunnistin käsilaukku pullollaan edullista lankaa KIP-kokoontumispaikalle. Ilma oli kuin luotu KIPpiä varten ja porukkaa koolla ihan kivasti. Palovammoiltakaan ei vältytty.

Tässä todisteet osallistumisesta.

101376.jpg 101560.jpg

Valmistuneisiin kirjataan puuvilla-villasukat Opal Petticoat Cottonista. Puikot 2½ Clover bambu ja malli sileää neuletta omasta päästä.

Muuta viikonlopun aikana valmistunutta:

101575.jpg

Villasukat Lanettista, puikot Prym bambu 3 mm. Päivänvalon näkivät myös pikkuiset lapaset samoista aineksista, mutta kuvaus unohtui. Karvalelun nenä ohuesta Pirkkalangasta, koukku Pony 1,75 mm.

101299.jpg

Lankakauppakierroksella eksyi laukkuuni tällainen pariskunta. Vaikka ne näyttävät ihan veljeksiltä, tunnustelu paljastaa että aikaisemmat epäilyni lehmuksenvihreän Nallen karheudesta olivat ihan aiheellisia. Pelkän tuntuman perusteella voisi luulla että kyseessä on eri lanka. Lehmuksenvihreä on myös jäykempää kuin tuo lila velipuolensa.