Get Knittedin kesäalesta.

1715599.jpg

Malli Aina vaan se sama. 64 s, 3o1n, ranskalainen kantapää.
Lanka Opal In Variation nach Hundertwassers Werk 956 Seeschlange
Menekki 61 g
Puikot 2½ mm Knitpicksit ja 2,25 mm bambusukkikset

Epäilemättä hieman räväkämmät sukat olisin saanut neulomalla nämä sukat poikittain, kuten tein ensimmäiselle Hundertwasser-kerälleni. Se ei kuitenkaan ole kovin hyvä lahjasukkamalli, koska ei sujahda jalkaan kuten loppuunkulutettu harmaanyppyinen halpahallin putkitennissukka. Jos tästä lahjasukkien neulomisesta jotain negatiivista välttämättä haluaa löytää, on se juurikin se että suurin osa ihmisistä ei ole valmiita näkemään vaivaa sukan jalkaan vetämiseksi eikä myöskään ymmärrä, että mitä helpommin sukka sujahtaa jalkaan sitä helpommin se myös löpsähtää kantapään alle.

Näistä tuli siis ihan tavissukat, ja ilmiselvää on miksi tämä väri on jäänyt alelaarin pohjalle. Se ei oikein säväytä, ollen toki ihan kohtuullisen sievästi väritetty. Nuo punavihreät raidat näyttävät tosin johinkin toisiin sukkiin kuuluvilta.

Aloitin näitä ensin 2,25 mm puikoilla, vain huomatakseni että nuo mustat hipsukat kasaantuvat kaikki päällekkäin. Niinpä vain joustinneuleet on neulottu ohuilla puikoilla ja loput 2,5-millisillä. Taas tuli mieleen että noita Knitpicksejä pitäisi hankkia muitakin paksuuksia. Milloinkahan sitä saisi aikaiseksi.

Kesälomani alkoi maanantaina, mikä tarkoittaa sitä että neulomiseen käytettävissä oleva aika lisääntyi hurjasti, mutta tietokoneen ääreen raahautuminen on totaalisen vastenmielistä. Töissä istunkin koko 8 tuntia nenä kiinni ruudussa, ihmekös tuo. Ilmakin hemmottelee sisällä neulojaa: pilvistä ja noin + 15°C lämmintä.