Edittiä heti tähän kärkeen...

329313.jpg

Piti vielä sanomani että Hieno aloitus Project Spectrumille, harmaavalkoiset sukat. Ne on tosin aloitettu jo viime viikonloppuna illman varsinaista aikomusta neuloa projektiväreillä.

 

Meinasi mennä hermoiluksi mutta riittihän se sittenkin!

372321.jpg

Malli Oma, koko 45, 72 silmukkaa. Ranskalainen kantapää ja sädekavennus kärjessä.
Lanka Sandnes Sisu väri 1480
Menekki Kaikki 100 g
Puikot 2½ mm bambusukkapuikot

Näin täpärällä ei langan riittäminen ole vielä koskaan ollut. Aina on riittänyt hyvin tai sitten loppunut kesken hyvissä ajoin. Jotenkin jännästi palasi mieleen se kun aloittaessa ensimmäistä sukkaa mietin että turhan pitkä pätkä jäi aloitukseen roikkumaan. Nimittäin silloin kun ennen ensimmäisen sukan päättelykierrosta päättelin ensin aloitusreunan ja huovutin sen aloitusjämän kerän loppuun.

Toisen sukan kärki ehti toiseksi viimeiselle kierrokselle kun lanka loppui huolimatta siitä että kaikki kolme pätkää oli jo huovutettu langan jatkoksi. Koko kavennus meni purkuun ja uusi kavennus piti aloittaa yhtä ja neljäsosakierrosta aikaisemmin. Jännäksi meni silti, mutta riittipä vain. Mihinkäs niitä langanloppuja muka tarvitaaan?

Näistä sukista en nyt paljasta enempää, koska ne menevät perheen isojalkaiselle synttärilahjaksi parin viikon päästä.

Pääasia meinasikin unohtua. Tämä Sisu on aivan mahtavan hyvän tuntuista neulottavaa. Ihan erilaista, paljon ryhdikkäämpää kuin veljensä Friday harboreissa. Kolme säiettä on tummanharmaata ja yksi valkoista. Kaunista.