898979.jpg

Malli Elisa's nest tote
Lanka The Cotton Garden Viola (170 m/50 g)
Menekki vajaat 50 g
Puikot 5 mm pyörö, 3½ mm sukkapuikot
Virkkuukoukku 3 mm

Olipa vaihteeksi kiva neuloa puuvillaa! Kassillinen Violaa on kerännyt komerossa pölyä ja hometta jo toista vuotta, mutta varasto pysyy lähes yhtä suurena koska tähän upposi vain yksi kerä.

Löysin linkin tähän ohjeeseen jostain suomalaisesta neuleblogista, mutta nykyisin luen niin monia blogeja etten juuri jouda kommentoimaan enkä erityisemmin enää muista missä ihanat ohjeet olen nähnyt ensimmäistä kertaa. Niin mielelläni kehuisin neulesiskoa joka tuo uuden ihanan mallin esille.

Verkkoneulos on melkoisen aivotonta neulottavaa, ainoa muistettava asia on kummalleko puolelle silmukkajonoa reikä tehdään. Mallikerta on siis 4-rivinen ja siitä kiva, että silmukkajonot eivät mene kierteelle niinkuin 2-rivisessä. Pääsin kokeilemaan myös uutta tekniikkaa, kiinnitettyä I-cordia. Ihan helppoa.

Kassi näyttää vielä paremmalta kun täytteenä on pehmeitä asioita.

 898980.jpg

Ainoa asia joka vähän vaikuttaa kummalliselta tässä kassissa on pienehkö suuaukko ja se että kahvat ovat kiinni ihan samassa paikassa. Joko en ymmärtänyt jotain ihan oikein tai sitten sen kuuluu olla tuollainen. Ehkä ensi kerralla poimin enemmän silmukoita suuaukkoa varten niin saan siitä leveämmän.

898982.jpg

Kassi ei siis aukea kovin isoksi suustaan, mutta masu venyy ihan loputtomiin. Kassin täytteenä on neljä kerää Nallea, yksi 7 Veljestä ja yksi Kotiväkeä. Siinä nähtävästi onkin koko Nallevarastoni (jämäkeriä lukuun ottamatta), muut Novitat kaapissani ovatkin 7 Veljestä ja Isoveljeä. Jospa niistä jotain joskus keksisi... kaikki kun ovat eri värisiä.