En ole täysin hurahtanut Potter-faniksi vaikka minulla onkin kaikki tähän asti ilmestyneet suomenkieliset kirjat. Viimeisinkin on jo maksettu ja kolahtaa postiluukkuun heti oikeana päivänä, mikä se sitten lieneekin. Ei minulla ole kiire sitä saada, sillä kaksi edellistä kirjaa on vielä lukematta, mutta hyvä sen on olla hyllyssä jo valmiiksi.

Muuta Harry Pottermaisuutta näissä sukissa ei ole kuin ankeus. Nämä ovat siis Ankeuttajat.

1322831.jpg

Malli Oma, 64 silmukkaa, koko 38
Lanka Lana Grossa Mega Boots Stretch
Menekki 68 g
Puikot 2½ mm ebenpuusukkikset

Sain tästä langasta hieman valoisamman kuvan siitä syystä, että tuo todella vähäinen sinisen määrä oli sijoittuneena kerän pintaan. Hämmästys oli melkoinen kun harmaata ja mustaa vain riitti ja riitti. Synkkyyttä lisäsi myös puikkovalintani, ebenpuu.

En oikein koskaan ole saanut kunnon tuntumaa noihin ebenpuisiin puikkoihin, vaan ne tuntuvat jotenkin kömpelöiltä. Ihan älytöntä suorastaan on neuloa venyvää lankaa kömpelöillä puikoilla, mutta sain kuin sainkin sukat tikutettua loppuun. Tykkään yleensä Mega Bootsin värinvaihteluista, mutta tämän kerän värit olivat pettymys. Totuuden nimessä on sanottava, että minun garderobiini musta ja harmaa sointuvat oikein hyvin, joten nämä sukat päätyvät omaan sukkakoriini.

Seuraaviin sukkiin valitsin tutut ja turvalliset bambupuikot ja kirkkaanväristä lankaa. Aurinkokin tuli esiin aamulla ja kirkasti eilen tuiskunneen lumen. Nyt on oikea talvi!