Nämä sukat valmistuivat kokonaan lomareissun aikana.

1796253.jpg

Malli Arch shaped socks
Lanka Hjerte Sock 4 (50 g = 210 m) 100 % Superwash villa
Menekki 64 g
Puikot 2,25 mm bambusukkikset

Olinpa fiksu kun päätin ottaa matkaneuleeksi mustasta langasta neulottavat erikoiset sukat. Ajatus oli neuloa päivisin autossa, silloinhan sitä tarvittavaa päivänvaloa riittää. Niin riittääkin, ellei sada! Jonkin verran sadetta riitti ajomatkojen ajaksi, eikä hämäryys oikeastaan haitannut kuin vasta kantapään kääntämisen jälkeen, kun nuo muotoilevat kavennukset ja lisäykset alkoivat. Musta on hämärässä todella mustaa!

Suurilta mokilta onnistuin hämärästä huolimatta välttymään, ja ihastuneena sovittelin ensimmäistä sukkaa ennen kärkikavennuksia. Se aivan nuolee rintavaa jalkaani ja tuntuu asettuvan aivan kuin se olisi suunniteltu nimenomaan minun jaloilleni! Toinen sukka valmistui kuin lennossa. Malli on niin istuva että näitä voisi tehdä useammatkin.

1796308.jpg

Normaalit kesäpuuhat ovat myös käynnistyneet. Hillopurkkien metsästys on taas kuumimmillaan!

1796317.jpg

Viime viikolla saimme muutaman litran mustikoita ja pari litraa lakkoja pakkaseen, ja sunnuntaina täydensin vielä mansikkahillovarastoamme. Tein jo alkukesästä muutaman purkin raparperihilloa, jota en kuitenkaan ole vielä päässyt testaamaan muuten kuin kattilan reunalta kaapien. Se on maustettu muistaakseni kanelilla ja kardemummalla, ja olettaisin että se on jäätelön kanssa parhaimmillaan. Vattusatoa odotellaan... kurkkujakin pitäisi vielä laittaa!