Hassusti kävi tässä langanloppuprojektissa, sillä sukkien varret ovat piiiiitkät ja syövät paljon lankaa. Ensilumi tuli meillekin.

2069406.jpg

Malli Eesti trail hiking sock kirjasta Favorite Socks, koko 45
Lanka Novita 7 veljestä
Menekki 172 g
Puikot 3½ mm balmbusukkikset

Tarkoitus oli päästä eroon vajaista keristä mukavalla tavalla. Vaaleanruskea lanka jäi tähteelle Roguesta viime keväänä. Sinistä, joka ei kuulu suosikkiväreihini, oli tullut paristakin paikasta tilaamatta, ja sitä oli myös tarkoitus vajuttaa. Valitsemani malli on kyllä ihana, mutta värien kulutus on melkoisesti epätasapainossa. Vaalea ei riittänyt alkuunkaan ja sinistä ei kulunut kuin aavistus. Lisää lankaa oli siis hankittava. Lankavarasto ei kyllä pienene tällä menolla.

Viikonloppuna pidin pari harvinaista neulevapaata päivää. Vietimme lauantaina kahden ystäväpariskunnan kanssa pikkujoulua. Perjantai-ilta ja lauantaipäivä menivät uunin kanssa touhutessa, ruuanlaitossa ja leivonnassa, ja lauantai-ilta itse herkuttelun ja hauskanpidon merkeissä. Sunnuntaiaamu alkoi jo olla lähellä kun maltoimme käydä nukkumaan. Koko lauantaina en koskenut puikkoihin ollenkaan, ja sunnuntai-iltana vain päättelin jälkimmäisen sukan. Sunnuntai kului harvinaisella tavalla sohvalla löhöilyn merkeissä TV:n ja herkkujen seurassa. Vaihtelu virkistää!