Ah tätä sukanneulonnan ihanuutta ja kurjuutta! Jos on neulomatonta lankaa, ei hyvä. Toisaalta se on ihanaa. Jos on neulottu jotain ihanaa, ei hyvä, sillä lankaa ei ole enää. Nyt huomaan jo viimeistä Opalin käsinvärjättyä vyyhteä neuloessani että en pysty täysillä riemuitsemaan langan neulottavuudesta koska ajattelen että seuraavat täytyy neuloa jostain huonommasta...

88476.jpg

Tällaista ihanuutta en heti pääse uudestaan neulomaan. Kaikki tässä sattui ihan kohdalleen: lanka, puikot, malli, ja jalkakin sopii sukkaan oikein hyvin... uskomattoman kaunis tuo kantapää minun mielestäni. Kunhan lankakauppias palailee lomalta, on aika tilata lisää... ja myös muita värejä. Mielessä ovat jotkin Herrasmiehen sukat jostain iiihanasta Opalin käsinvärjätystä.

Tällä hetkellä puikoilla on se "Habbegut" -lanka, joksi tuota yllä olevaa aikaisemmin erehdyksessä nimitin (editoin sen kohdan pois). 

88478.jpg

Malli Yarrow Ribbed Sock Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks
Lanka Opalin käsinvärjätty "Habbegut"
Puikot Clover bambu 2½ mm

Nyt harmittaa se etten lukenut ohjetta kunnolla. Kiilakavennukset olisi pitänyt tehdä nurin neulomalla tuossa saksalaisessa kantapäässä. Ei tuu täytellistä!