Mitä nyt pitäisi tehdä? Ei yhtään keskeneräistä työtä, kaikki valmista... suuri tyhjyys. No, jospa huomenna aloittaisi vaikka uudet sukat, niillehän löytyy aina käyttöä. Lankaakin on vaikka muille jakaa.

Koivunlehtishaali valmistui. Tässä kuvia pingotusvaiheesta, joka kävi aika jännäksi. Odotin huivista kaksimetristä, mutta ainakin pingotushetkellä se oli 2 m 20 cm. Leveys oli 60 cm. Ruudullinen päiväpeitto on muuten tosi kätevä näissä hommissa. Sänky vain kävi hieman lyhyeksi...

106216.jpg

Mutta päädytön sänky tarjosi mahdollisuuden jatkaa pingotusta kohti lattiaa...

106218.jpg

 

Tuunailin yhden korin lahjapaketiksi. Antiikkista (siis noin 20 vuotta vanhaa) kukkakangasta vuoriksi ja paketti on valmis. Koriin laitoin Kevät-huivin syntymäpäivälahjaksi äidilleni.

106205.jpg

 

Vilkkaan viikonlopun kruunasi tämä tyynynpäällispari. Päälliset tehtiin Novitan nuorisoekstran ohjeella Samos-langasta. Neiti 13 v. aloitti tummempaa tyynyä samaan aikaan kun minä aloitin vaaleaa. Saatuani vaalean valmiiksi jatkoin tummaa ja niin molemmat valmistuivat samana päivänä. Ne siis aloitettiin lauantaina iltapäivällä. Ensimmäinen valmistui sunnuntaiaamuna ja jälkimmäinen sunnuntai-iltana. Neiti 13 v:n panos 50 grammaa oli erittäin tervetullut ja tuntuva. Käsialaero on melkoinen (Neiti 13 v:n hyväksi), mutta ei tuollaisessa työssä haittaa lainkaan.

106208.jpg

Lanka Novita Samos, tumma khaki ja vaalea khaki. Puikot 5 mm (80 cm) pyöröt Prym ja erittäin kiharainen ilmaispyörö jonka sain kylkiäisenä Simply Knitting -lehden mukana. Lankaa meni kumpaankin hitusen yli 100 g. Tyynyjen mitat 35 x 35 cm.

Nyt alkaa mieltä kutkuttaa torkkupeiton neulominen noilla väreillä, mutta langan hinta hirvittää. Sitä paitsi minulla on jo yksi 30 €:n paketti jo tulossa Novitaklubista. En siis voi ainakaan heti tilata sieltäkään, ja lähikaupan hinnoilla en suostu ostamaan enää yhtään kerää.