Jossain blogissa näin ainakin minulle uutta lankaa, Garnstudion Fabelia ja menin heti tilaamaan sitä Tinttamarellista. Paketti saapui todella nopeasti ja sainkin Fabelit mukaan reissuun viime viikolla. Neiti 12 v. ihasteli lankaa ensimmäisen varren nähtyään ja kaupat syntyivät samantien. Tässä neiti poseeraa takapihalla uusissa sukissaan kahden lumisateen välissä.

400555.jpg529951.jpg

Malli Grumperinan Jaywalker MagKnitsista
Lanka Garnstudion Fabel väri 542
Menekki 77 g
Puikot 2½ mm bambusukkikset

Fabel on oikein mukavan tuntuinen lanka, ja ainakin tässä versiossa on värit valittu oikein hyvällä maulla. Koska yhtä sukkaparia varten ei kannata tilata lankaa, tilasin kerralla Fabelit kolmea sukkaparia varten. Toivottavasti puna- ja sinisävyiset ovat yhtä nättejä kuin tämä viheriä.

Näiden Jaywalkereiden neulominen kesti uskomattoman kauan, sillä aloitin ne jo sunnuntaina ja sain valmiiksi vasta torstaina. Toisaalta olen kyllä tällä viikolla ehtinyt lukea sanomalehtiäkin... ehkä pahin neulevimma alkaa hellittää. Onhan tuota yli vuoden jo kestänytkin. 

Seuraavat sukat ovat jo puikoilla (kuinkas muutenkaan?). En muista nyt kenen blogissa juuri näin ne jo valmiina. Mukava näyttävä malli, jossa on todella yksinkertainen mallineule.