321639.jpg

Malli Opal Sideways Sockpattern
Lanka Opal Hundertwasser, Die Strasse zum Sozialismus
Menekki 82 g
Puikot 2½ mm bambusukkapuikot

Joulukiireitten ja kolmen päivän neulomistauon jälkeen oli ilo ryhtyä neulomaan jotain itselle. Jo jonkin aikaa lankakorissa lojuneet Hundertwasserlangat pääsivät ensimmäisenä puikoille. Ohje sivuttain neulottuihin sukkiin tuli lankojen mukana, mutta sen löytää myös verkosta.

Joko en ymmärtänyt ohjetta tai sitten siinä on virhe... mielestäni ohjeella tulee myös varteen ainaoikeinneuletta. Minä neuloin varret ohjeesta poiketen, jotta sain ne sileänä kuten kenties ohjeessa oli tarkoitettu?

Ihan mukava pikku projekti, mutta ehkä pidän hieman taukoa ennen kuin neulon toisesta ostamastani Hundertwasserlangasta poikittain neulotut sukat. Ompelu ei näin pimeänä vuodenaikana kuulu suosikkiharrastuksiini, ja tässä mallissa ommellaan koko sukan mittainen sauma pohjaan.

Mallissa on nerokkaasti toteutettu tiimalasikantapää. Koska jalkani on erittäin rintava, ei istuvuus ja varsinkaan puettavuus ole parhaasta päästä, mutta tuo villi raidoitus korvaa kaikki epämukavuudet. Nämä menivät välittömästi käyttöön.

Hyvää Uutta Vuotta 2007!