Edit. 11.1.2008

Apupilotti löytyi! Siellä se oli odottamassa ovenpielessä kun eilen tuli töistä kotiin. Vähän sitä on elämä päähän potkinut mutta kiltisti suostui mannekiiniksi. Uitetun lampaan poistin näkyvistä. Nyt on näkyvillä myös nerokkaasti suunniteltu pintaneule ja kaunis vihreä väri.

.........................................................................................................................

...lentokone! Apupilottikin olisi ollut tarpeen, sillä kuva on  tarkentunut taustaan.

Malli Amelia Earhart Aviator Cap
Lanka Idéna Silkegarn
Menekki 54 g
Puikot 3½ mm bambusukkapuikot

Törmäsin Ameliaan Tekele & Tuunauksessa vähän aikaa sitten ja keksin heti mitä jo melkein marinoituneista silkkilangoistani pitää tehdä. Malli oli minulla jo printattuna mutta inspiraatio ei ollut riittänyt sen pidemmälle.

Siitä en ole lainkaan varma tuliko tästä mörvelö vai ei, ainakaan kauluksellisen ulsterin kanssa sitä ei kannata käyttää. Harvalla on niin kaunis niskakaan kuin ohjeen mallinukella, joten melkoisen nenä pystyssä saisi käyskennellä ettei näyttäisi uitetulta lampaalta.

Tämän hatun kohtalo on ehkä lojua autossa odottamassa sitä epätoivottua päivää kun se jättää minut tien päälle kylmällä ilmalla ja tarvitsen päänlämmitintä. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan silloin on myös pimeää.