Tätini sai nämä sukat tänään 70-vuotislahjaksi. Paraphernalia on niin hieno malli, että sen voi antaa lahjaksi myös neulovalle tädille.

Malli Paraphernalia
Lanka Austermann Step
Menekki 75 g
Puikot 2,25 mm Knitpicksit

Ei ole Paraphernalian voittanutta. Malli on uskomattoman nerokkaan kaunis. Ties monennen kerran tuli taas tämä todettua.

Tässä välissä piti bloggautua sinivihreitten pätkävärisukkien, mutta Vuodatus on asettunut niitä kohtaan tylyksi. Niiden kuvia en saa liitettyä kirjoitukseen useista yrityksistä huolimatta. Täytynee odottaa että saan sukat pestyä käytön jäljiltä ja kuvattua uudestaan. Onneksi älysin kokeilla muiden kuvien liittämistä ja huomasin että syy ei täysin olekaan Vuodatuksessa vaan niissä kuvissa. Todennäköisesti kuvausaikana on ollut liikaa auringonpilkkuja tai sitten joku bitti on asettunut niissä poikittain. Muuta en syyksi keksi.

Toivottavasti huomennakin paistaa aurinko. Valohoitoa haluaisin lisää. Arkipäivät kuluvat tiiliseinien sisällä enkä juuri näe silloin päivänvaloa. Tänään sain matkustaa autossa suloisessa auringonpaisteessa ja kirpeässä pakkasessa kolmisensataa kilometriä. Musta huivi nytkähti hieman pidemmäksi, mutta paluumatkalla se piti laittaa laukkuun samaan aikaan kun katuvalot syttyivät. Mustaa pitsiä ei voi neuloa pimeässä.