Sukkalandiaan kuuluu hyvää. Sukkamummon ensimmäinen lapsenlapsi syntyi eilen ja aiheutti valtavan villalankavyöryn Sukkalandian Sukkanurkkaan. Sattuipa yksi putelikin eksymään joukkoon

94263.jpg

Neiti 8 vee totesi että voinkohan oikeasti olla mummo koska en ole edes vanhan näköinen... kyllä ne lapset on ihania!

Pikkuruisia sukkia syntyi 3 kpl sillä aikaa kun kamera oli luokkaretkellä kolme päivää... taitaa neljäs saada odottaa vuoroaan kunnes vauvan nuttu, hattu, housut ja sukat ovat valmiit...

Tämä malli on ihastuttanut jokaista joka sen on nähnyt. Ohje löytyi täältä, tosin vihjeen löysin jonkun sukkaystävän blogista. Langat ovat Opalin sukkalankoja, kuinkas muuten... puikot 2½ mm ja silmukkamäärät suoraan ohjeesta.

94266.jpg

Nämä sukkaset ovat vastaus kenkäongelmaani. Noissa oikeanpuoleisissa sandaaleissa on se inhottava piirre että jos niillä kävelee pitkään helteessä, ne hiertävät rakon jalkapohjaan päkiän juureen. Toivottavasti hellettä riittää ensi kesänä että pääsen testaamaan.

94265.jpg

Sockletit ovat kuulemma mageen näköiset (nuorisoraadin lahjomaton mielipide). Muuten ne ovat oikein kivan tuntuiset jalassakin, paitsi että eivät pysy jalassa ilman sandaaleja. Pysyisivät kenties jos olisi ollut tuota ohjeessa mainittua stretch-lankaa.