...prinsessoille.

Malli Rolling Thunder, koko 23
Lanka Lorna's Lace Shepherd's Sock 'Watercolor'
Menekki 41 g helmineen
Puikot 2,25 mm bambusukkikset
Helmet 168 kpl 6/o lasihelmiä

Tähän malliin olen kyllä jo ihan koukussa. Pyörittelin pitkään tuota Watercolor-langan loppua enkä keksinyt mitään muuta mallia joka sopisi sille. Ohje lupaa että kahdesta kerästä Lornan ihanaa Shepherd's Sockia tulee sekä aikuisen että lapsen sukat, ja oikeassa on. Pieni epäilys oli kyllä aloittaessa, sillä en ole ihan varma minkä kokoinen ohjeessa mainitun "babyn" jalka on, ja neuloin Opalin ohuella sukkalangalla suukäännökset. Jalkaterän pituuden venytin taulukon mukaiseen koon 23 mittaan. Pienenpieni nyttönen lankaa jäi jäljelle, muutaman kerroksen sillä saa jatkettua jalkaterää jos ja kun tarvis on.

Ahkera helmisukkien neulominen on tuottanut suuren määrän erilaisia pieniä helmieriä, joista ei yksinään saa oikein mitään aikaiseksi. Jo edellisiin aikuisten sukkiin käytin kahdenvärisiä helmiä, ja samaa menetelmää käytin nytkin.

Sukkien alla oleva rytökasa on itse vääntämäni pajukori, joka on toiminut kolme tai neljä kesää roskiksen tai kukkaruukkun virkaa toimittavan muoviämpärin suojana ja viettänyt kaikki talvet ulkosalla. Kaksoisveljensä on majaillut kylmällä sisäterassilla ja on priimakunnossa, mutta tämä yksilö on lahoamispisteessä. Vielä se saa kuitenkin palvella kuvausrekvisiittana.