27-vuotiaalle Esikoiselleni! Pienestä nyytistä on kasvanut jo iso mies.

Hjerte raitasukat 002b

Malli 72 s, 3o1n, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus. Koko 43.
Lanka Hjerte Sock
Menekki noin 85 g
Puikot 2,25 mm bambusukkikset

Paketin jätin jo pari viikkoa sitten vieraillessani poikani perheessä. Olikin ihan jännät paikat kun pikkuneiti totuttuun tapaansa kaiveli laukustani tuliaisia ja huomasikin siniseen paperiin käärityn paketin ison laukun pohjalla. Vain hädintuskin sain hänen huomionsa käännettyä pois siitä ja työnnettyä paketin syvemmälle kassin uumeniin. Vasta seuraavana iltana sain sujautettua sen miniäni käteen piiloon viemistä varten.

Kuva on näppäisty pikaisesti ennen sukkien pakettiin kääräisyä. Sukanvarteen laitoin vielä suklaalevyn ja S-kaupan lahjavinyylin. Vielä toinen samanlainen paketti on tekeillä, sillä Keskimmäiselläni on syntymäpäivä kahdeksan päivän kuluttua.

Neulomisinto on kääntynyt purkamisvimmaksi. Sain valmiiksi ainaoikeinneuletta olevan huivin, joka ei sitten tuntunutkaan hyvältä. Langaksi taas. Pari kaulaliinaa on myös saaanut purkutuomion. Lankakomeroni pursuu kaikenvärisiä ja -paksuisia lankoja, joista pitäisi saada jotain aikaiseksi.

Pitkään jatkunut jännitys laman koukeroiden ulottumisesta Sukkalandiaan on ratkennut ja lamapeikko on realisoitunut kolmen viikon lomautukseksi. Helpotuksen huokaus, työpaikka on kuitenkin tallella.

Keväällä on siis runsaasti aikaa purkamiseen, neulomiseen ja virkkaamiseen. Valoakin on jo ruhtinaallisesti, ja se lisääntyy koko ajan. Jotenkin tuntuisi siltä että nyt on aika pitää langanostolakkoa, sillä motivaatio kierrätykseen ja varastojen pienentämiseen on jo olemassa.