Viimeaikojen kovat pakkaset ovat saaneet minut kaivelemaan lämpimämpiä asusteita komeronperukoilta. Hattu löytyi, ja siihen sopiva lämmin kaulaliina. Valkoisia lapasia ei sitten löytynytkään.

Omat huopalapaset 003b

Malli Tellervon vanutetut lapaset
Lanka Sandnes Fritidsgarn
Menekki 95 g
Puikot 6 mm bambusukkikset
Huovutus 40° C hienopesu
Kirjailu Hjerte Sock beige ja kanavaneula

Sitten muistin että kolmisen vuotta sitten hankin varastooni pari vyyhteä Fritidsgarnia, ja hurahdin sitten Huopaseen (minkähän ihmeen takia!!!). Nopeasti googlettamalla löytyi Tellervon ohje ja ryhdyinkin heti tuumasta toimeen. Hyvä ja selkeä ohje, suosittelen. Peukaloni ovat melko pitkät, joten lisäsin peukalon pituutta, mutta muuten tikuttelin ihan suoraan ohjeen mukaan.

Nuo lapaset pääsivät käyttöön pikavauhtia. Kirjailut tein vasta ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen ja kuvan nappasin viikon käytössä olleista lapasista. On ne ihanat! Hattu muuten hatutti minua hieman valmistuessaan, mutta yli kymmenen kilon karistaminen (luulin että vain vyötäröltä ja reisistä) on kenties hieman vaikuttanut pääni ympärysmittaan, sillä nyt hattu on kuin minulle tehty! Poskien kaventuminen myös saa sen näyttämään paremmalta.