Löysin neulelipastoni laatikosta siististi blokatut sukat, jotka olivat hautautuneet lankanöttösten ja pussukoiden alle.

<Omituiset raitasukat 003b

Malli 56 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 38.
Lanka Austermann Step, tummanvihreä ja harmaa
Menekki 60 g
Puikot 2,25 KnitPicks

Kyseessä ovat alkukesän neuleskitsoilusukat. En oikein osannut päättää millä filosofialla sommittelen ne sukan kohdat, jotka hyvin pitkälti määräävät sukan ulkonäön. Nimittäin sukan suun, kantapään ja kärjen. Päätinpä sitten kokeilla näihin kaikkea mahdollista. Harmaa suu, vihreä kantapää ja raidallinen kärki. Olin myös kyllästynyt iänikuiseen 3o1n-ribbiin, joten raitaosuuden neuloin sileänä.

Tosi kummalliselta ne sitten näyttävätkin, mutta lämmittänevät ihan yhtä lailla kuin tavallisesti raidoitetut. Tomaattisato kypsyy tänä vuonna kohtuullisen ajoissa.

Edistys se vaan edistyy. Huomaan tulevani vanhaksi kun aina ärsyynnyn tietotekniikkaan kohdistuneista uudistuksista. Niitä on mielestäni tullut viimeisen vuoden aikana ihan liikaa joka puolella. Tällä kertaa reaktion aiheutti Vuodatuksen uusi tekstieditori. Kyse ei ole siitä ettenkö oppisi uutta, vaan siitä etten useinkaan halua haaskata aikaa opetteluun.

Melkein jo lähestyin ylläpitoa lankoja pitkin, mutta onneksi muistin sitten että Vuodatuksen viimeaikaiset uudistuksen on kyllä tiedotettu ja ohjeistettu todella hyvin, joten ei kai tämäkään mikään poikkeus ole. Eikä ollutkaan, ja sainpa vielä vanhan editorinkin takaisin. Kuvagalleriakin oli uudistunut sen verran, että kuvat oli sorteerattu useille sivuille ja siten, että uusin on ylimpänä, ja ihan kuin galleria olisi myös nopeutunut. Niin että ei mitään valittamista sittenkään...

Pyöräilty on ahkerasti, ja mikäs on pyöräillessä kun kapeaa ja mutkaista kestopäällystettä risteilee kotopaikan ympäristössä kauniissa maisemassa todella paljon. Sitten on vielä päällystämättömien teiden verkosto, joka myös on pääosin pyöräilykunnossa. Mieskin ehtii usein kiireiltänsä mukaan lenkille, ja kaksin homma onkin paljon mukavampaa kuin yksin. Tätä kuvaa pysähdyin varta vasten sihtaamaan, mutta muuten poljemme yleensä vuorotellen peesaten, jolloin toinen saa välillä hieman huilata matkan kuitenkin jatkuessa hyvää vauhtia.

Minulle on kertynyt pyöräilykilometrejä tähän mennessä hieman yli 1600. Kaksi tuhatta olisi tavoitteena, ja jos säitä riittää niin mikä ettei enemmänkin!