Tuli hankittua ensimmäisten joukossa Cookie A:n sukkakirja, joka ei ihan täysillä ihastuttanutkaan ensipläräilyllä.

Malli Kai-mei kirjasta Sock innovation
Lanka Step Classic
Menekki 62 g
Puikot 2,25 mm KnitPicksit

Mutta nämä ovatkin ihan (Cookie) A-luokan ihanat sukat. Tavallista ja erikoista, symmetristä ja epäsymmetristä sekaisin mutta hyvässä järjestyksessä. Tykkään ihan täysillä! Ehkä nämä ensivilkaisulla näyttivät liian pliisuilta monimutkaisten koukeromallien joukossa, mutta jo neuloessa huomasin että tuo tavallistakin tavallisempi 2o2n on todella hyvä tuossa varressa. Se näyttääkin klassiselta, ei tavikselta.

Nämä sukat myös istuvat hyvin. Tässä on taas yksi potentiaalinen lahjasukkamalli. Vaikka reikäkuvio näyttääkin monimutkaiselta, se on itse asiassa todella helppo, ja tuo vinouttaminenkin sujuu ihan loogisesti. Mieli tekisi laittaa nämä omaan sukkalaariin, mutta taitaa olla viisainta kuitenkin säästää ne tulevia lahjontatarpeita varten. Itselläni ei ole kovin akuutti sukkapula. Pikalaskutoimitus antoi tulokseksi 37 käytössäni olevaa paria... sitten on muutama korjausta odottava pari ja jokunen täysin käyttämätön rumasukkapari.

Kiitokset kaikille kommentoijille! Olen varmasti maailman epäsosiaalisin bloggaaja, sillä en ole ottanut tavakseni vastata kommentteihin ellei niissä ole suoraa kysymystä. On kuitenkin mukava huomata että täällä vieraillaan säännöllisesti, ja että en ole maailman ainoa sukkiin hurahtanut mummo. Sama niukka linja jatkuu edelleenkin, sillä seikkailen neuleblogien maailmassa vain rajallisen ajan jolloin yritän seurata yli 300 suomalaista neuleblogia ja tuntuu että aika ei riitä mihinkään. Onneksi sentään neulomiseen.

Ja nyt alkoi kesäloma! Neljä viikkoa muuta kuin sitä tavallista. Ehkä vähän enemmän pyöräilyä, lukemista ja neulomista. Ja huilaamista.