Nämä ekohenkiset sukat valmistuivat jo aikoja sitten, mutta eivät ole päässeet esille useiden syntymäpäiväsukkien esiinrynnistyksen vuoksi.

Malli 60 s, 3o1n, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, raidat 2/2. Koko 38.
Lanka Koko matkalla Drops Fabel (mustavalkoinen), varressa harmaa Opal ja loppumatkalla musta Step Classic
Menekki Yhteensä 62 g
Puikot 2,25 mm KnitPicksit

Näistä en suostu luopumaan! Värit ovat minulle niin mieleiset ja koko sukat niin ekohenkiset kuin olla voi. Sain ympättyä varteen ihan olemattoman pienen nyssäkän Opalia ja muutkin käytetyt langat menivät lähes loppuun.

Ekohenkinen on myös uusi harrastukseni, pyöräily. Sitä harrastaakseen ei tarvitse matkustaa mihinkään, vaan se alkaa aina kotiovelta. Olen ulkoiluttanut keväällä ostamaani pyörää jo yli 600 kilometrin verran. Tulin juuri 69 kilometrin lenkiltä, ja on aivan ihana todeta että vielä yli 3 tunnin polkemisen jälkeenkin on tarmoa jäljellä ihan normaali annos, ellei jopa enemmän. No, pakko on tunnustaa että kävin naapurikaupungissa shoppailemassa ja vielä vähän sen jälkeen pysähdyin kahville ja voileivälle puolimatkassa, joten ihan yhteen syssyyn en tuota matkaa polkenut.

Olen kovasti kehuskellut uusiutuneita muotojani täällä, mutta koska mitään muuta kuin sukkia ei ole valmistunut, todistusaineistoa ei ole ollut nähtävissä. En toki ole missin mitoissa, mutta sangen ylpeänä voin silti esittää kokovartalosukkaposeerauskuvan hikisissä pyräilyvaatteissa.

13 kiloa on tiessään ja energisyys huipussaan! Ja mitkä sukat!