Multnomahin neulomista olen odottanut jo pitkään, mutta oikeanlaista lankaa vain ei sattunut eteen aikaisemmin. Kujeesta sitä sitten löytyi.

Multnomah_0900b

Malli Multnomah
Lanka Cherry Tree Hill Yarns Supersock Semi-Solid, väri Loden
Menekki 127 g
Puikot KnitPro pyörö 3,5 mm

Neulomiseen kävin suurella innolla, sillä tulosta näytti syntyvän vauhdilla kun lisäyksiä tehtiin reunoissa tuplamäärä perinteiseen huoviohjeeseen varrattuna. Sitten neulomiseen tuli muutaman viikon tauko langan loputtua. Onneksi sain varattua Hannalta viimeisen kerän tuota lankaa, mutta hakemaan sitä en sitten päässytkään pitkään aikaan. Lopulta sain kerän haettua ja viimeiset kerrokset neulottua.

Multnomah_1051b

Vaikka ohjeen kuvastakin näkee että huivista ei tule suurensuuri, hämmästelin koko neulomisen ajan miten kapea siitä tulee. Muoto oikeastaan muistuttaa Baktusta siinä mielessä että se on myös pitkä ja kohtuullisen kapea keskeltä. Tämä Multnomah vain on hieman hienostuneemman oloinen, ja tuo iki-ihana feather and fan -kuvio sopii siihen todella hyvin.

Multnomah_0902b

Lankavalintaanikin olen tyytyväinen. Cherry Tree Hillin Supersock on minun makuuni hieman liian paksua sukkalangaksi, mutta huiviksi se näyttää sopivan oikein hyvin.Värin vaihtelu on hillittyä eikä kiusallisia kasautumia synny. Lankaa jäi tähteeksi lähes täysi kerä, joten siitä kenties saan vielä sormikkaat.