Toivottavasti pääsen nyt puikottamaan kun tämä koukuttaja on valmis.

1831977.jpg

Malli Itse pähkäilty
Lanka Novita Tennessee (vihreät ja valkoinen, kahvojen musta), Novita Linnea (musta)
Menekki 330 g
Koukku 3,5 mm
Vuori Prisman ekokassi

Pinkin kassin jälkeen jäi vielä virkkaushinku, joten ajattelin huitaista toisenkin kassin. Lankalaarista löytyi kerä äklönvihreää ale-Tennesseetä, yksi vähän toisenlainen vihreä näyte-Tennessee ja valkoista jämä-Tennesseetä. Linneaakin oli vielä "runsaasti" jäljellä.

Paloja on kassissa 84 kappaletta, ja ne ovat kaikki täyttä tavaraa. Vain vähän pylväitä, runsaasti kiinteitä silmukoita. Lankaa upposi niihin aivan hirveä määrä. Vaaleampaa vihreää meni lähes kerä ja mustaa Linneaa yli kerä. Siihen hurahti Linnean loput. Sunnuntaina täytyi lähteä hätäostoksille kauppaan (jee, meidän kylältä saa taas Novitan lankoja!). Ostin mustaa ja valkoista Tennesseetä, ja kuinka ollakaan, jos valkoista on olemassa kahta sorttia niin tietysti ainoa tarjolla oleva on sitä väärää. Valkoinen loppui kesken, mutta onneksi löysin sitten laatikon pohjalta vielä jonkinmoisen kiekuran joka oli jäänyt jostain muusta työstä. Jämälankaprojekti poiki siis pari uutta kerää, voihan nenä. Toinen kerä vielä sitä liian kirkasta valkoista.

Laukusta tykkään hurjasti. Siinä on jotain retroa, tulee mieleen vanhat paperinpala-animaatiot 60-luvun telkkarista. Se pääsi heti käyttöön, joten pinkki kausi jäi sitten melko lyhyeksi.