Systeri viettää tänään syntymäpäiväänsä, mutta sukat ovat vielä paketoimatta ja lähettämättä. Valmiit ne sentään ovat jo... Onnea siskokullalle ja kaikille äideille!

584844.jpg

Malli Monkey Knittystä
Lanka Lorna's Laces Shepherd's Sock Iris Garden
Menekki 70 g
Puikot 2½ mm bambusukkikset

Nämä sukat aloitin torstaina lähtiessäni pitkän viikonlopun viettoon Tampereelle. Matka sujui hyvin, sillä sukat valmistuivat jo paluumatkalla tänään (sunnuntaina). Shoppailun lomassa oli aikaa myös neulomiseen. Erikoinen reissu muuten, en käynyt yhdessäkään lankakaupassa. Muutamassa kaupassa törmäsin Novitahyllyyn, mutta en tuntenut minkäänlaista houkutusta ryhtyä hypistelemään saati kahmimaan lankoja. Minulla oli nimittäin käsilaukussa Shepherd's Sockia...

Malli on ihana, helppo ja aivan nerokas. Lanka on ihan herkkua. Miten tämän jälkeen voi neuloa yhtään mitään?

Näiden sukkien valokuvaaminen oli yhtä tuskaa, sillä kamerani näyttö, joka mielestäni muuten on loistoluokkaa, ei suostu näyttämään tuota oranssinsävyä ollenkaan ja vaalentaa nuo hehkuvat lilatkin vaaleansinisiksi. Tuhosin monta luultavasti hyvää otosta kun luulin että värit näkyvät ihan väärin. Tämän kuvan löysin netistä, ja siinä näkyvät värit paremmin, lukuunottamatta oranssia, joka näkyy persikanvärisenä. Yläkuvassa oikein on siis hehku, alakuvassa sävyt, suunnilleen.

IrisGarden12.jpg