Pari viikkoa sitten Etelä-Suomessa käydessäni sain sisareltani pari kotitehtävää. Tässä ensimmäinen.

Malli 3o1n, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 39.
Lanka Online Supersocke 6-fach väri 1107
Menekki 103 g
Puikot 2,75 mm KnitPicksit

Sisaren sukkavalikoima alkaa olla melkoisen reikäinen, joten hän oli oma-aloitteisesti vieraillut lankakaupassa ja valinnut mieleisiään lankoja. Sattuikin niin mukavasti että en ollut Onlinen lankoihin vielä aikaisemmin törmännytkään, joten tulipa sekin asia järjestykseen samalla.

Tähän lankaan suorastaan hurmaannuin, vaikka se onkin hieman paksuhkoa minun makuuni. Langan tuntu on pehmeä ja värit kauniit, eikä siitä törrötä karvoja häritsevästi. Todella miellyttävää neulottavaa, ja lisäksi vielä käsitelty aloe veralla ja jojobaöljyllä.

Pääsiäinen ja vappu tulivat ja menivät. Lumet hävisivät yhdessä suhauksessa ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Kohta on taas kesä! Kovaa vauhtia tirisevät myös läskit vyötäröltä. Jo yhdeksän kiloa tiessään. Kuntoilussani on ihan uusi pykälä päällä, sillä kaloreita palaa jo yli 4000 viikossa, ja urheiluun kuluttamani aika per viikko lähentelee jo kymmentä tuntia. Sukkia putkahtelee puikoilta lähes entistä vauhtia, mutta netissä roikkuminen ei vieläkään oikein jaksa kiinnostaa. Kohta putoan varmaan kelkasta...